Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Cristian Morales - Where Is My Fruit?

Moeilijk jaar voor Spaans fruit in het Midden-Oosten

Where Is My Fruit? is een nieuw bedrijf dat is opgezet door drie partners, die samen meer dan 8 jaar ervaring in de fruitsector van het Midden-Oosten hebben. De partners zijn werkzaam geweest in verschillende markten, waardoor voor Where Is My Fruit? activiteiten in landen als Dubai, Kuwait, Bahrein en Qatar tot de mogelijkheden behoren.

Sinds een paar maanden merkt het team van Where Is My Fruit? echter dat bedrijven de gevolgen ondervinden van het gebrek aan liquiditeit bij overheden. "Ze hebben zodoende moeite om op tijd te betalen," legt oprichter Cristian Morales uit. Tot voor kort was de regio van het Midden-Oosten goed voor 70% van de omzet van Where Is My Fruit?, maar dit aandeel is nu teruggevallen tot slechts 10%."We staan in ieder geval met onze producten ook erg sterk in andere markten," zegt Morales. In het eerste jaar van zijn bedrijf werden er al meer dan 50 containers aan Primofiori-citroenen geŽxporteerd naar onder andere Canada, Hong Kong en MaleisiŽ. In samenwerking met Franse teeltpartners werden er ook 50 containers appelen verkocht.

"We zijn in staat om de meeste fruitsoorten te leveren, hoewel we ook onze eigen specialiteiten hebben," legt Morales uit. "Onze diensten zijn niet beperkt tot alleen vermarkten van een product. We zorgen voor het gehele traject tot het punt dat het fruit zijn bestemming bereikt. We bieden alleen producten van eerste klas kwaliteit of beter."


Voor meer informatie: 
Cristian Morales
Where is my fruit?
Tel. +34 618077568

Publicatiedatum: 12-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: