Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Gro▀markt Duisburg viert 90-jarig jubileum

De Gro▀markt Duisburg heeft met haar meer dan 100-jarige traditie een sterke betekenis voor Duisburg en de regio. Een bijzonder highlight dit jaar is het 90-jarig jubileum van de groothandel in Duisburg-Ka▀lerfeld.


Foto: krischerfotografie.de

Al sinds 1895 werd er op het marktterrein in de binnenstad van Duisburg groothandel op het gebied van groenten en fruit bedreven. Met de verhuizing naar Duisburg-Ka▀lerfeld is de Gro▀markt Duisburg sinds 1927 op de huidige plaats gevestigd. In de afgelopen negentig jaar werd het terrein regelmatig uitgebreid en gemoderniseerd. Na een grote brand in 2009 werd de centrale verkoophal bij de heropbouw ingericht volgens de nieuwste stand van de techniek en met uitstekende hygiŰnische randvoorwaarden. Momenteel bezoeken dagelijks meerdere honderden zakelijke klanten uit de segmenten weekmarkt, retail en gastronomie het circa 10.000 m▓ grote verkoopoppervlak.

De Gro▀markt Duisburg is ÚÚn van de vijf groothandelaren in Nordrhein-Westfalen en omvat als rechtstreeks verzorgingsgebied de steden Duisburg, MŘlheim an der Ruhr en Oberhausen evenals de districten Wesel en Kleve.


Publicatiedatum: 12-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: