Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'The Spanish Orchard'

Spaanse bedrijven slaan handen ineen voor betere dienstverlening

De exportmanagers van vijf bedrijven uit Murcia hebben besloten samen te gaan werken om zo hun klanten de best mogelijke dienstverlening en een breder productaanbod te kunnen bieden. Zij doen dit onder de naam 'The Spanish Orchard'.

"Het consortium richt zich vooral op de export," vertelt teamlid Lola Méndez. "Zo zijn citroenen veelal bestemd voor de Europese markt, Canada en China, steenfruit voor Europa enzovoort."

"Wij bieden onze klanten het voordeel dat wanneer zij een bepaald product willen inkopen, zij niet alle producenten langs hoeven te gaan maar dat wij dit als consortium kunnen leveren," vervolgt Méndez. "Op deze manier zullen ook de transportkosten dalen aangezien alle producten uit dezelfde regio afkomstig zijn. 

Momenteel behoren markten als de Verenigde Arabische Emiraten, Canada, China en Europa tot de belangrijkste exportbestemmingen maar het consortium hoopt zijn afzetmarkten verder uit te breiden.
 
Voor meer informatie:
Lola Méndez Campero
The Spanish Orchard
Tel.: +34 603449659 
Publicatiedatum: