Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Promo voor Franse appelen en kiwi's in Shanghai

Sinds eind maart werkt de Vereniging voor Franse Levensmiddelen samen met het Chinese bedrijf Shanghai Zelun Trade aan het promoten van Frans fruit bij retailers in Shanghai. Op deze manier wil men Chinese consumenten kennis te laten maken met Frans kiwi's. De acties hebben het enthousiasme voor het fruit op de markt aan weten te wakkeren. 

    
De promotie-activiteiten vinden gedurende een periode van drie maanden plaats in supermarkten en hebben als doel de consument te informeren over de kenmerken van Frans fruit. Daarnaast worden er receptideeën gegeven om de Chinese consumenten aan te moedigen dit gezonde product van Europese bodem ook eens uit te proberen. 


 
"Vooralsnog hebben alleen kiwi's en appelen uit Frankrijk toegang tot de Chinese markt. Aangezien de voorraden Franse appelen momenteel vrijwel uitgeput zijn, richt de campagne zich vooral op kiwi's," vertelt Kerwin van Shanghai Zelun Trade.

"De aanvoer van Franse kiwi's duurde dit seizoen van december tot maart. Frankrijk is onderdeel van de EU waardoor de teelt volgens strenge eisen verloopt en het fruit aan alle kwaliteitscriteria beantwoordt. We kunnen de consument dus een hoge kwaliteit garanderen en dat is een voordeel op de Chinese markt waar men steeds meer waarde hecht aan voedselveiligheid."


 
"Zelun Trade heeft ruime ervaring met de import van kiwi's uit Frankrijk. "Het land heeft niet dezelfde seizoensvoordelen als Nieuw-Zeeland maar we zijn desondanks overtuigd van de marktkansen van Franse kiwi's. Dit is vooral te danken aan de goede kwaliteit. Gedurende de tweede helft van het jaar zullen we verdergaan met het importeren van Franse appelen en dan met name de rassen Royal Gala en Nova. Nova heeft uitstekende externe kenmerken, een heerlijke smaak en beantwoordt perfect aan de eisen van de Chinese markt. Bovendien levert onze Franse partner volop appelrecepten aan in de hoop dat Chinese consumenten de appelen opnemen in hun dagelijkse voedingspatroon. Geïnteresseerden kunnen op de websites Youku en Aigiyi meer informatie vinden. We zijn er van overtuigd dat we samen met de Vereniging voor Franse Levensmiddelen de populariteit van Frans importfruit op de Chinese markt kunnen vergroten."

Voor meer informatie:
Kerwin
Shanghai Zelun Trade Company
E-mail: kerwin@zlfruit.net
Telephone number: +86 18818232094

To find more recipes with French fruit, click the following links:
http://www.iqiyi.com/u/1186521313/v
http://i.youku.com/i/UNDA1MTcwNDA5Mg==/videos
http://v.qq.com/x/page/x0337et3zw6.html

Publicatiedatum: 11-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: