Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
27 & 28 juni: Houtig kleinfruit event Delphy

Delphy Team Houtig Kleinfruit organiseert twee praktijkdagen rondom de teelt van de diverse kleinfruit gewassen zoals framboos, braam, rode bes en blauwe bes. Deze internationaal georiënteerde bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 27 juni 2017 en woensdag 28 juni 2017.

Programma
Dinsdagochtend 27 juni wordt gestart met een rondleiding op KICK (Kennis en Informatie Centrum Kleinfruit) in Randwijk met uitleg over de aangelegde proeven. Aansluitend volgt een bedrijfsbezoek aan de familie Tijssen in Andelst, wat in het teken staat van de teelt van rode bessen. De middag en avond vinden plaats op het bedrijf van de familie Verkuijlen in Heeswijk Dinther, met demonstraties van nieuwe aardbeienrassen en tevens is er een bedrijvenmarkt en volop gelegenheid tot netwerken. 

Woensdag 28 juni is er aan het begin van de ochtend een rondleiding over het bedrijf van Genson in St. Oedenrode met aandacht voor de teelt van framboos. Aansluitend volgt een bedrijfsbezoek aan Thwan van Gennip in Lierop, waar onder andere bramen- en frambozenplanten worden opgekweekt en er is productieteelt van framboos. De middag en avond staan in het teken van de teelt van blauwe bessen met een bedrijfsbezoek aan Driesvenplant in Meterik en een lezingenprogramma met stands en netwerkmogelijkheden.

Het vervoer van en naar alle locaties is georganiseerd.

Inmiddels hebben zich al meerdere bedrijven aangemeld die hun bedrijf zullen presenteren. Een demonstratie verzorgen of deelnemen aan de bedrijvenmarkt? Neem dan contact op met Team Houtig Kleinfruit van Delphy via softfruit@delphy.nl

Voor meer informatie: www.berryfruitevents.com

Publicatiedatum: 14-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: