Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

27 & 28 juni: Houtig kleinfruit event Delphy

Delphy Team Houtig Kleinfruit organiseert twee praktijkdagen rondom de teelt van de diverse kleinfruit gewassen zoals framboos, braam, rode bes en blauwe bes. Deze internationaal georiƫnteerde bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 27 juni 2017 en woensdag 28 juni 2017.

Programma
Dinsdagochtend 27 juni wordt gestart met een rondleiding op KICK (Kennis en Informatie Centrum Kleinfruit) in Randwijk met uitleg over de aangelegde proeven. Aansluitend volgt een bedrijfsbezoek aan de familie Tijssen in Andelst, wat in het teken staat van de teelt van rode bessen. De middag en avond vinden plaats op het bedrijf van de familie Verkuijlen in Heeswijk Dinther, met demonstraties van nieuwe aardbeienrassen en tevens is er een bedrijvenmarkt en volop gelegenheid tot netwerken.

Woensdag 28 juni is er aan het begin van de ochtend een rondleiding over het bedrijf van Genson in St. Oedenrode met aandacht voor de teelt van framboos. Aansluitend volgt een bedrijfsbezoek aan Thwan van Gennip in Lierop, waar onder andere bramen- en frambozenplanten worden opgekweekt en er is productieteelt van framboos. De middag en avond staan in het teken van de teelt van blauwe bessen met een bedrijfsbezoek aan Driesvenplant in Meterik en een lezingenprogramma met stands en netwerkmogelijkheden.

Het vervoer van en naar alle locaties is georganiseerd.

Inmiddels hebben zich al meerdere bedrijven aangemeld die hun bedrijf zullen presenteren. Een demonstratie verzorgen of deelnemen aan de bedrijvenmarkt? Neem dan contact op met Team Houtig Kleinfruit van Delphy via softfruit@delphy.nl.

Voor meer informatie: www.berryfruitevents.com
Publicatiedatum: