Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hamburg Süd: één van de meest stipte rederijen ter wereld

Rederij Hamburg Süd is in de maand februari 2017 voor de derde keer op rij op de eerste plaats geëindigd in de categorie 'betrouwbaarheid van het vaarschema' van het 'SeaIntel Global Liner Performance Report'. In december 2016 en in januari 2017 behaalde de rederij ook al deze toppositie op de ranglijst. Bij het gemiddelde van het jaar 2016 eindigde Hamburg Süd op de tweede plaats van de in totaal twintig beoordeelde container-lijnrederijen.



Frank Smet, directielid van Hamburg Süd: "Voor Hamburg Süd is de betrouwbaarheid van het vaarschema zeer belangrijk. Onze klanten kunnen vertrouwen op een stipte levering van hun lading. Zo laten kosten voor opslag of productievertragingen zich vermijden."

Met name bij het transport van bederfelijke goederen speelt stiptheid een belangrijke rol. Als één van 's wereld vooraanstaande containerrederijen zorgt Hamburg Süd er met haar stipte vaarschema voor dat groenten, fruit of vleesproducten hun doelbestemming in optimale rijpingstoestand en binnen de kortst mogelijke tijd bereiken. Bovendien zorgt het stipte vaarschema voor efficiëntie en duurzaamheid binnen het totale netwerk. Des te nauwkeuriger de vaarschema's aan worden gehouden, des te efficiënter werken alle betrokkenen binnen het netwerk en de leveringsketen samen zonder dat diensten versneld moeten worden zonder dat het tot grote wachttijden in de overlaadhaven komt en zonder dat er aansluitingen gemist worden.
Publicatiedatum: