Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Opening moderne Aldi Nord-filiaal in Herten

Na een bouwperiode van zes maanden was het zover: op 6 april opende in Herten één van de modernste Aldi Nord-filialen van Duitsland. Op een verkoopoppervlak van circa 1.200 vierkante meter biedt de winkel een omvangrijk assortiment aan versproducten, een overzichtelijke productpresentatie en de beste kwaliteit tegen de gebruikelijke Aldi prijzen.


Foto: Aldi Nord

Meer aandacht voor het versaanbod
In de gehele winkel is meer plaats dan gebruikelijk bestemd voor de versafdelingen groenten en fruit, bakkerijproducten en vlees en vis. Direct bij de ingang van de winkel wacht bijvoorbeeld een circa tien meter lange bakstraat de klanten op. De nieuwe groenten- en fruitafdeling vormt het hart van het nieuwe filiaal. Hier biedt men de klanten dagelijks tot wel 100 verschillende seizoensproducten en lokale groenten en fruit.


Foto: Aldi Nord

Voor klanten die een snelle snack zoeken, levert het nieuwe convenienceschap alles wat men nodig heeft. Smoothies, voorgesneden salades, koele dranken en verse kant-en-klaargerechten kan men hier allemaal centraal bij elkaar vinden.

Betere oriëntatie en overzichtelijkheid

Ruiten tot aan de grond voorzien de winkel van veel licht en zorgen zo voor een vriendelijke inkoopsfeer. De bredere gangpaden maken het boodschappen doen comfortabel voor de klant. Dankzij duidelijke borden is bovendien in één oogopslag te herkennen waar de bakkerijproducten, diepvriesartikelen of zuivelproducten zich bevinden.

Publicatiedatum: 10-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: