Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Avocitrus werkt aan promotie van Spaanse producten

Het nieuwe Avocitrus werd opgezet in Malaga wegens de behoefte die oprichter Pablo Teutsch tegenkwam tijdens zijn werk in het Verenigd Koninkrijk. Veel contacten bij supermarktketens zeiden tegen hem dat ze iemand in Spanje nodig hadden die ze konden vertrouwen en de producten kon leveren die ze nodig hadden.

"We bezoeken altijd de teeltbedrijven. We kennen het product uit eerste hand en zorgen ervoor dat het beantwoordt aan de vereisten die onze klanten van ons vragen," zegt Pablo Teutsch.


Hoewel het bedrijf nog niet lang op de markt actief is, is Avocitrus nu al in staat om een sterk assortiment aan producten te leveren. Hieronder vallen onder andere sinaasappelen, citroenen, mango's en cherimoya uit de Axarquía-regio in Malaga, loquats uit Motril in Granada en steenfruit zoals perziken en paraguayos. "We hebben met het steenfruit veel succes in Nederland," zegt Teutsch.

Avocitrus levert verder tomaten en paprika uit Almeria en bloemkool, biologische venkel, artisjokken, aubergines en broccoli. "Hoewel we pas sinds korte tijd actief zijn, krijgen we al veel bestellingen van het Verenigd Koninkrijk, waar ik al mijn netwerk had. Ook krijgen we veel aanvraag van uit Nederland, waar men ons heeft leren kennen via social media," zegt Teutsch tot slot.

Voor meer informatie:
 
Pablo Teutsch Ovalle
Avocitrus
Tel.: +34 685350345

Publicatiedatum: 10-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: