Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Workshops van Flanders’ FoodD

Concurrentiepositie versterken via digitalisering

Werken met pen en papier voor logboeken en dataopslag is niet meer van deze tijd. Evenmin als werken met software die niet geïntegreerd is over het hele productieproces. Digitalisering kan elk bedrijf helpen om data-analyse eenvoudiger te maken en productieprocessen te automatiseren én optimaliseren. Maar hoe begin je daar aan? Welke tools en systemen bestaan er en welke zijn geschikt voor je bedrijf? En welk voordeel haal je nu eigenlijk uit digitalisering en is het allemaal wel betaalbaar?

Dit zijn vragen waar je bedrijf misschien mee worstelt. Flanders' Food, probeert antwoorden te zoeken op bovenstaande vragen. In het kader van het 2DIGIT-project organiseren zij, met het steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen, een reeks van acht workshops waarin je te weten komt welke moderne, gebruiksvriendelijke en betaalbare softwaresystemen kunnen helpen op verschillende niveaus in de bedrijfsvoering.  

De eerste vier sessies handelen over het gebruik van meer geïntegreerde software voor productieplanning, voorraadbeheer, traceerbaarheid en productie-efficiëntie. Tijdens de andere vier sessies worden tools voorgesteld die data eenvoudig omzetten in kennis die aangewend kan worden om het productieproces beter te begrijpen en bij te sturen.

Voor meer informatie over de workshops, klik hier.

Bron: FEVIA

Publicatiedatum: 12-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: