Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Workshops van Flanders’ FoodD

Concurrentiepositie versterken via digitalisering

Werken met pen en papier voor logboeken en dataopslag is niet meer van deze tijd. Evenmin als werken met software die niet geïntegreerd is over het hele productieproces. Digitalisering kan elk bedrijf helpen om data-analyse eenvoudiger te maken en productieprocessen te automatiseren én optimaliseren. Maar hoe begin je daar aan? Welke tools en systemen bestaan er en welke zijn geschikt voor je bedrijf? En welk voordeel haal je nu eigenlijk uit digitalisering en is het allemaal wel betaalbaar?

Dit zijn vragen waar je bedrijf misschien mee worstelt. Flanders' Food, probeert antwoorden te zoeken op bovenstaande vragen. In het kader van het 2DIGIT-project organiseren zij, met het steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen, een reeks van acht workshops waarin je te weten komt welke moderne, gebruiksvriendelijke en betaalbare softwaresystemen kunnen helpen op verschillende niveaus in de bedrijfsvoering.

De eerste vier sessies handelen over het gebruik van meer geïntegreerde software voor productieplanning, voorraadbeheer, traceerbaarheid en productie-efficiëntie. Tijdens de andere vier sessies worden tools voorgesteld die data eenvoudig omzetten in kennis die aangewend kan worden om het productieproces beter te begrijpen en bij te sturen.

Voor meer informatie over de workshops, klik hier.

Bron: FEVIA
Publicatiedatum: