Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: robot die perfecte salades bereidt

De nieuwste sterrenkok is afkomstig uit Silicon Valley, heet Sally en heeft als enige specialiteit salades. De makers van Sally beweren dat de robot de meest perfect geproportioneerde salades ter wereld bereidt en de techniek maakt dit allemaal mogelijk.


Sally is een gloednieuwe creatie van Chowbotics Inc, een nieuwe speler op de markt voor foodservice-robotica, een segment dat de potentie heeft uit te groeien tot een miljardenmarkt. 

Sally heeft een compact formaat dat vergelijkbaar is met dat van een koelkast en gebruikt 21 verschillende ingrediënten, waaronder romaine, boerenkool, gerookte kippenborst, parmazaanse kaas, walnoten, cherrytomaten en olijven, waarmee zij binnen 60 seconden ruim duizend verschillende salades kan samenstellen, terwijl de consument het bereidingsproces kan volgen.

Sally biedt vele voordelen. Volgens de bedenker vertegenwoordigt de robot "de nieuwe generatie saladerestaurants" zoals Chopt and Fresh&Co. Daarnaast doet de robot er korter over om een salade te maken dan een mens en berekent zij exact hoeveel calorieën het gerecht bevat. 

Publicatiedatum: