Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuw: robot die perfecte salades bereidt

De nieuwste sterrenkok is afkomstig uit Silicon Valley, heet Sally en heeft als enige specialiteit salades. De makers van Sally beweren dat de robot de meest perfect geproportioneerde salades ter wereld bereidt en de techniek maakt dit allemaal mogelijk.


Sally is een gloednieuwe creatie van Chowbotics Inc, een nieuwe speler op de markt voor foodservice-robotica, een segment dat de potentie heeft uit te groeien tot een miljardenmarkt. 

Sally heeft een compact formaat dat vergelijkbaar is met dat van een koelkast en gebruikt 21 verschillende ingrediënten, waaronder romaine, boerenkool, gerookte kippenborst, parmazaanse kaas, walnoten, cherrytomaten en olijven, waarmee zij binnen 60 seconden ruim duizend verschillende salades kan samenstellen, terwijl de consument het bereidingsproces kan volgen.  

Sally biedt vele voordelen. Volgens de bedenker vertegenwoordigt de robot "de nieuwe generatie saladerestaurants" zoals Chopt and Fresh&Co. Daarnaast doet de robot er korter over om een salade te maken dan een mens en berekent zij exact hoeveel calorieën het gerecht bevat. 


Publicatiedatum: 7-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: