Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe fustmodule met volledige grip op hele fustvoorraad

Veel bedrijven in de AGF-sector hebben dagelijks te maken met verschillende soorten fust. Denk aan verpakkingsmaterialen en pallets. Het onder controle hebben van deze voorraad is erg belangrijk. Naast bedrijven die zelf fysieke voorraad houden, zijn er ook een groot aantal bedrijven die fust en verpakkingen inkopen om dit vervolgens door een externe partij te laten gebruiken voor het verpakkingsproces. Doordat beide type bedrijven hun gehele fustvoorraad nu bij kunnen houden in de nieuw ontwikkelde fustmodule binnen GreenCommerce, hebben zij volledige grip op de gehele fustvoorraad en de daarmee gemoeide financiële waarde.



Geïntegreerd model
Het onder controle hebben van zowel de eigen fustvoorraad als de voorraad die bij andere partijen ondergebracht is, is voor bedrijven erg belangrijk. Zo wordt fust soms zelf op voorraad gehouden, maar ook door externe verpakkers gebruikt voor het productieproces. Vooralsnog houden veel bedrijven de fustvoorraad bij in een eigen, los systeem, terwijl dit volgens JEM-id een goed en geïntegreerd onderdeel van GreenCommerce kan zijn. De nieuw ontwikkelde module zorgt ervoor dat bedrijven met GreenCommerce volledige grip krijgen op de hele fustvoorraad, zowel fysiek als financieel.

Weergave beladen fusten
De nieuwe fustregistratie zorgt voor een volledige verwerking van 'fustpartijen' die FIFO worden afgeboekt in verband met tracking en tracing. Naast het in- en verkopen, het verladen en leveren van fust, kunnen er bijvoorbeeld ook saldi van klanten, leveranciers en transporteurs worden bijgehouden. Ook de voorraad aan 'beladen fust' is volledig inzichtelijk en kan eenvoudig worden vrijgegeven.

Andere vernieuwingen
Naast de fustmodule zijn bekende functionaliteiten zoals inkoop, verkoop en productie grondig vernieuwd en zijn er nieuwe functionaliteiten met betrekking tot geleverd fust, transport (naar klanten en andere locaties), orderpicking, en beladen fustvoorraad toegevoegd. Ook is het mogelijk gemaakt om uitstaande saldi bij te houden voor leveranciers, klanten én transporteurs.

Aanmelden demo
Voor iedereen die meer informatie zou willen, wordt er een demo georganiseerd. Hier zal uitgelegd worden wat deze module kan betekenen voor het bedrijf waar zij werkzaam zijn. De eerste demo wordt gehouden op 17 Mei om 19.00 uur. Aanmelden kan door een email te sturen naar JEM-id, via support@jem-id.nl, of via deze link.

Voor meer informatie:
JEM-id BV
Grote Waard 80
2675 RZ, Honselersdijk
T: 0174 64 26 22
info@jem-id.nl
www.jem-id.nl
Publicatiedatum: