Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuwe fustmodule met volledige grip op hele fustvoorraad

Veel bedrijven in de AGF-sector hebben dagelijks te maken met verschillende soorten fust. Denk aan verpakkingsmaterialen en pallets. Het onder controle hebben van deze voorraad is erg belangrijk. Naast bedrijven die zelf fysieke voorraad houden, zijn er ook een groot aantal bedrijven die fust en verpakkingen inkopen om dit vervolgens door een externe partij te laten gebruiken voor het verpakkingsproces. Doordat beide type bedrijven hun gehele fustvoorraad nu bij kunnen houden in de nieuw ontwikkelde fustmodule binnen GreenCommerce, hebben zij volledige grip op de gehele fustvoorraad en de daarmee gemoeide financiële waarde.Geïntegreerd model
Het onder controle hebben van zowel de eigen fustvoorraad als de voorraad die bij andere partijen ondergebracht is, is voor bedrijven erg belangrijk. Zo wordt fust soms zelf op voorraad gehouden, maar ook door externe verpakkers gebruikt voor het productieproces. Vooralsnog houden veel bedrijven de fustvoorraad bij in een eigen, los systeem, terwijl dit volgens JEM-id een goed en geïntegreerd onderdeel van GreenCommerce kan zijn. De nieuw ontwikkelde module zorgt ervoor dat bedrijven met GreenCommerce volledige grip krijgen op de hele fustvoorraad, zowel fysiek als financieel.

Weergave beladen fusten
De nieuwe fustregistratie zorgt voor een volledige verwerking van 'fustpartijen' die FIFO worden afgeboekt in verband met tracking en tracing. Naast het in- en verkopen, het verladen en leveren van fust, kunnen er bijvoorbeeld ook saldi van klanten, leveranciers en transporteurs worden bijgehouden. Ook de voorraad aan 'beladen fust' is volledig inzichtelijk en kan eenvoudig worden vrijgegeven.

Andere vernieuwingen
Naast de fustmodule zijn bekende functionaliteiten zoals inkoop, verkoop en productie grondig vernieuwd en zijn er nieuwe functionaliteiten met betrekking tot geleverd fust, transport (naar klanten en andere locaties), orderpicking, en beladen fustvoorraad toegevoegd. Ook is het mogelijk gemaakt om uitstaande saldi bij te houden voor leveranciers, klanten én transporteurs.

Aanmelden demo
Voor iedereen die meer informatie zou willen, wordt er een demo georganiseerd. Hier zal uitgelegd worden wat deze module kan betekenen voor het bedrijf waar zij werkzaam zijn. De eerste demo wordt gehouden op 17 Mei om 19.00 uur. Aanmelden kan door een email te sturen naar JEM-id, via support@jem-id.nl, of via deze link.

Voor meer informatie:
JEM-id BV
Grote Waard 80
2675 RZ, Honselersdijk
T: 0174 64 26 22
info@jem-id.nl
www.jem-id.nl

Publicatiedatum: 7-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: