Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Umang Sorathiya, Methan Farm

Indiase bio-exporteur zoekt partners

Het Indiase im- en exportbedrijf Methan Farm wil zijn activiteiten graag uitbreiden op de internationale markt. Het in Delvada gevestigde bedrijf heeft al ruim 50 jaar ervaring op de AGF-markt.

"We zijn vooral geïnteresseerd in de Duitse en Nederlandse markt. We willen ons klantenbestand vergroten en zoeken naar partners in het buitenland. Tot op heden zijn we altijd zelfstandig geweest wat betreft onze financiële middelen. Met het oog op de verdere uitbreiding van ons bedrijf staan we echter open voor buitenlandse investeerders," legt vicedirecteur Umang Sorathiya uit.
 


Methan Farm is gevestigd in een lokale agrarische gemeenschap waar grote volumes biologisch fruit geproduceerd worden met kokosnoten, Kesar mango's en groene papaja's als belangrijkste producten. Het bedrijf heeft zijn eigen opslag-, verpakkings- en verwerkingsfaciliteiten en verzorgt zelf de logistiek. Een ander sterk punt van Methan Farm is dat het over alle biokeurmerken beschikt. "We zijn geen keiharde handelaren omdat we eigenlijk alleen een redelijk rendement op onze investeringen willen. We leggen grote nadruk op de identiteit en waarde van ons merk. Als ons merk eenmaal een plaats op de wereldmarkt heeft veroverd, zullen onze investeringen zich terugverdienen."Umang  voegt er aan toe dat de concurrentie op de huidige Indiase biomarkt groeit. "We willen onszelf daarom onderscheiden van andere bedrijven in India. We doen dit door waarde aan onze producten toe te voegen en via concurrerende prijzen. Daarnaast hebben we ook alle relevante certificaten in huis. We garanderen onze klanten kwaliteit doordat we bijvoorbeeld onze logistiek strikt beheren. We willen niet dat de kwaliteit van onze producten lijdt onder lange transittijden. Wij zijn op zoek naar partners die ons op dit gebied kunnen ondersteunen."

Transparantie is een belangrijke bedrijfswaarde voor Methan Farm. "Dit is cruciaal om te slagen in de biosector. We bieden onze partners heldere informatie over de handel en teeltmethoden. Dit is tot nu toe het geheim achter ons succes geweest," besluit Umang. 

Voor meer informatie:
Umang Sorathiya
Methan Farm (India)

Tel +91 94266 69482; +91 94087 73382
Email: info@methanfarm.com; methanfarm@gmail.com
www.methanfarm.com
 

Publicatiedatum: 7-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: