Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aleksandar Jovanovic, Abb Trstenik

Servische kweker exporteert 80% van zijn geënte fruitbomen

Sinds 1990 is Servië samen met andere landen van het voormalige Joegoslavië Europees marktleider op het gebied van geënte fruitbomen. Toch is het productievolume in de jaren na het uiteenvallen van het land van 45 miljoen naar 10 miljoen gedaald.



"Dankzij ons systeem kunnen wij virusvrije fruitbomen leveren, evenals geënte onderstammen en druivenranken. Dit zijn onze belangrijkste producten," vertelt Aleksandar Jovanovic. We hebben onze huidige leidende positie op de markt te danken aan het feit dat we de nieuwste technologieën toepassen," vertelt de woordvoerder van Abb Trstenik. "Slechts 20% van de productie blijft in eigen land."

"We breiden onze productie jaarlijks uit en ook onze technieken worden geüpdatet," vervolgt Jovanovic. In Servië loopt het verkoopseizoen voor geënte fruitbomen van oktober tot april. Grote orders worden uitsluitend op aanvraag in behandeling genomen.

Voor meer informatie:
Aleksandar Jovanovic
Milutovac bb Trstenik
Tel.: +381628644725
aleksandar.siki97@gmail.com
Publicatiedatum: