Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Avocado's perfecte basis voor trendy vissalade uit Hawaï

Versheid staat voorop bij Hawaiaanse poke en avocado's

Poke, een populaire salade die zijn oorsprong op Hawaï heeft, is tegenwoordig op het vasteland ook op menig menukaart terug te vinden. Deze trendy salade heeft als basis superverse blokjes tonijn en schijfjes Californische avocado. 


California avocado en mango poke
Verse ingrediënten zijn cruciaal voor de bereiding van poke. Californische avocado's vormen de basis voor koks om veelzijdige variaties op dit traditionele gerecht te bedenken. De smeuïge textuur van verse avocado combineert perfect met gevogelte of vis, sojasaus, bosuitjes en sesamolie. Voor een eenvoudig en vegetarisch alternatief is een poke op basis van avocado en mango ideaal. De traditionele poke kruiden zullen de smaken van het fruit goed tot hun recht laten komen.

Meer trendy receptideeën met verse Californische avocado's, zoals 'avocado sushi' en 'avocado Hollandaise' zijn terug te vinden op de website van de California Avocado Commission CaliforniaAvocado.com/Foodservice. Naast kookinspiratie geeft de website ook nuttige tips en informatie over het bereiden, bewaren en de voedingswaarde van avocado's.


Contact: 
Ann Segerstrom
California Avocado Commission
Tel: 415-922-6033

Publicatiedatum: 6-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: