Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Zwitserland: Migros heeft de beste reputatie

De GfK Business Reflector van dit jaar toont al voor de vierde keer op rij dat Migros de beste reputatie heeft van alle vooraanstaande Zwitserse bedrijven. Vooral bij de beoordeling van hun sociale en ecologische engagement eindigt Migros duidelijk voor alle andere.


Foto: migros.ch

Samen met het onderzoeksinstituut fög van de universiteit Zürich meet de GfK Business Reflector jaarlijks met een representatieve enquête de reputatie van de 50 vooraanstaande Zwitserse bedrijven.

Voor de ranking van 2017 werden meer dan 3.500 personen uit heel Zwitserland ondervraagd. Daarbij ging het om factoren zoals imago, kwaliteit, duurzaamheid, uniekheid, maar ook om de identificatie met en de sympathie voor het bedrijf.

In de afgelopen tien jaar stond Migros al zes keer aan kop, waarvan de afgelopen vier jaar vier keer op rij. Dr. Anja Reimer van GfK Switzerland over het resultaat: "Migros behaalt de best mogelijke beoordelingen bij alle reputatiedimensies. Vooral de continu inspanningen van Migros op het gebied van duurzaamheid betalen zich uit. Hierbij wordt Migros met afstand het beste beoordeeld."

Publicatiedatum: 19-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: