Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gladde en hygienische HACCP wanden

Voor bedrijven die last hebben van schade, roest, afbladerende verf of met wanden die niet conform de eisen die gesteld worden aan voedselveiligheid, heeft RibbStyle een oplossing. Ribbfill Control Coat is speciaal ontwikkeld om wanden te behandelen en beschermen in zowel nieuwbouw als renovatie in de voedings- en verwerkende industrie. In de voedings- en verwerkende industrie is de regelgeving omtrent hygiëne erg streng. Voor voedselproducerende bedrijven betekent dit onder meer het verwezenlijken van een hygiënische werkomgeving met eenvoudig te reinigen wanden en plafonds.



Door de bijzondere producteigenschappen is het product RibbFill Control Coat geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie binnen de voedingsmiddelenbranche. Op basis van de juiste primer die zorgt voor een ultieme hechting met de ondergrond en vervolgens het "airless" aanbrengen van de coating kan RibbStyle een egale laagdikte over de gehele oppervlakte garanderen. Hiermee krijgen bedrijven gladde, hygiënische wanden wat betekent dat de coating bij uitstek geschikt is om toegepast te worden in omgevingen waarbij de HACCP normen, BRC, ISO en IFS dienen te worden nageleefd.

Ribbstyle verzorgt ook de applicatie van de coating. Op deze manier zijn bedrijven verzekerd van de juiste toepassing van het product en hebben ze gegarandeerd 5 jaar garantie op een deskundige afwerking.

Voordelen:
  • Gladde en hygiënische afwerking
  • Blijvende elastische laagdikte
  • Eenvoudig te reinigen
  • Volledig ondoordringbaar
  • Vuil afstotend
Voor meer informatie:
Ribbstyle
Tel: 0113-622533
info@ribbstyle.com


Publicatiedatum: