Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Portie pittigheid op 10 september

Dutch Chili Fest in een scherp nieuw jasje

De zesde editie van Dutch Chili Festival vindt dit jaar plaats op 10 september in het Klokgebouw Eindhoven. Dutch Chili Fest is het enige Nederlandse festival dat geheel in het teken staat van de chilipeper. Het pittigste festival van de lage landen introduceert dit jaar een extra grote markt (deels in de buitenlucht), een area voor kinderen, een 100% plantaardig eetgedeelte en een VERS Academy. Er zijn wedstrijden om te bepalen wie de grootste portie pittigheid aankan, er is toepasselijke live muziek en natuurlijk een uitgebreid aanbod van lekker en pittig eten. Dutch Chili Fest vindt op zondag 10 september van 12.00 tot 20.00 uur plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Entree is gratis.Pittig eten staat op Dutch Chili Fest centraal. Alhoewel niet al het eten op het festival per se flaming hot is, is wel veel eten afkomstig van boeren uit de omgeving. Met twee buiten area's en twee indoor hallen is Dutch Chili Fest een stuk groter dan voorgaande jaren. De markt, de plek voor pittige lifestyle en niche producten, eetbaar en oneetbaar, is dit jaar extra groot en wordt deels buiten op de straat voor het Klokgebouw ondergebracht. Dutch Chili Fest komt met een scherp muziekprogramma. Geen muziek uit een doosje, maar authentieke americana, cajun, roots, bluegrass en feestelijke mariachi-klanken. Nieuw dit jaar op Dutch Chili Fest is een plant based area die wordt gehost door onze plantaardige rock 'n roll vrienden van Just Like Your Mom. Ook kinderen kunnen dit jaar ongestoord ravotten en spelen in de mini peper area.   VERS Academy
Dutch Chili Fest draagt via de VERS Academy haar steentje bij aan de food knowledge van de geïnteresseerde bezoeker. VERS combineert deze serieuze discussies met cultuur, educatie, plezier, vermaak en vooral heel lekker eten. VERS is een Brabants samenwerkingsverband en ontrolt zich simultaan in de spoorzones van de vijf grote steden: Breda, Den Bosch, Eindhoven, Helmond en Tilburg.

Jalapeno suicide
Dutch Chili Fest staat bekend om haar competities. Bezoekers met lef kunnen hun peperresistentie tonen door deel te nemen aan de Heetste Hamburger van Nederland-wedstrijd. Spicy thuiskoks kunnen uitblinken middels de Hot Sauce en Sambal Show Off.

Voor meer informatie: www.dutchchilifest.nl

Publicatiedatum: 4-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: