Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Drieluik klantprojecten Schouw Informatisering

Mix in AGF automatiseringsprojecten bij Schouw Informatisering

Voor een buitenstaander lijkt de AGF-branche op een zeer homogene groep bedrijven. De onderlinge verschillen zijn echter vaak verrassend groot. Enerzijds onderscheidt een bedrijf zich als bijvoorbeeld teler, handelaar of producent met daarbij een handelsfocus op import, export, de lokale markt of een mix. Anderzijds door kenmerken van de geboden AGF-producten die van grote invloed zijn op de interne processen, zoals hardfruit (sorteren en verpakken) en exoten (rijpen).

Elke niche binnen de AGF-sector heeft dan ook zijn eigen automatiseringsbehoeftes en vereist een specifieke projectaanpak. Als automatiseringspartner in de volle breedte van de AGF-branche realiseert Schouw Informatisering jaarlijks tientallen projecten.

Automatisering van drietal AGF-klanten
De komende weken presenteren we een drieluik van compleet verschillende AGF-klanten, waar voor elk een specifieke standaard oplossing (SI Foodware) op basis van Microsoft Dynamics ERP is gerealiseerd. Van kleine handelaren tot aan zeer grote producenten. De volgende projecten presenteren we vanaf volgende week:
  • De initiële implementatie van SI Foodware bij hardfruithandelaar Van Kessel Fruit B.V.
  • De upgrade van SI Foodware bij champignonspecialist Banken Champignons.
  • De uitrol van de WMS-module in Microsoft Dynamics AX bij groenteverwerker Hessing Supervers.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden van Microsoft Dynamics ERP? Neemt u dan gerust contact met ons op via info@schouw.org of 076-504 25 20. Daarnaast kunt u altijd een van onze events bijwonen. Neem hiervoor een kijkje op www.schouw.org/nl/events
 

Publicatiedatum: 4-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: