Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Quik's investeert in Chereau koeler

Quik's investeert nu in deze vloot met de aanschaf van een koeloplegger van het Franse kwaliteitsmerk Chereau! De oplegger staat op een Chereau frigo chassis met verhoogde ingewerkte nekconstrcutie met een 3x 9 tons star schijf geremd SAF luchtveerstel met lichtmetalen Alcoa velgen met 385/65 R22,5 Michelin banden. Het chassis is aan de achterzijde uitgerust met een onderschuivende Dhollandia laadklep met een stalen plateau en aluminium overklapgedeelte. Het plateau wordt beschermd door een RVS zijbescherming. Verder zijn de opleggers aan de onderzijde luxe afgewerkt met de BC aandokrollen van Chereau, RVS spatschermen en RVS spatranden.



Bovenop het chassis staat een Chereau isotherme carrosserie met zelfdragend 140 mm. dik sandwich vloerpaneel met de Aluminium Ultra Resist-C topvloer. De carrosserie is opgetrokken uit wanden en een dak van geïsoleerde sandwichpanelen met een ongeëvenaarde isolatiewaarde! Aan de achterzijde het zeer sterke Chereau achterkader voorzien van geïntegreerde rubberen stootstrip. De oplegger is uitgerust met een Thermoking SLXi 300 koelunit met kunststof tank tegen het chassis. In de laadruimte is een in de lengterichting verplaatsbaar tussenschot gemonteerd.



Bron: Hertoghs Carrosserieën
Publicatiedatum: