Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Del Monte introduceert Smoothie Kit

Del Monte Fresh Produce introduceert een nieuw product in de vorm van Del Monte Smoothie Kits. De Smoothie Kits komen in vier verschillende variƫteiten onder de namen Antioxidant, Super Fruit, Energizer en "C" Your Vitamins. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten bij Noord-Amerikaanse supermarkten.

"We zijn erg enthousiast over de introductie van onze nieuwe Smoothie Kits bij supermarkten en buurtwinkels," zegt Dennis Christou van Del Monte. "Het enige dat je met deze pakketten hoeft te doen, is je favoriete drank of ijs eraan toevoegen en deze samen in een blender stoppen. Het is als product perfect voor consumenten die onderweg zijn."



Del Monte Smoothie Kits zijn 100% vers, gezond en makkelijk in het gebruik. De pakketten vormen een handige en leuke manier om meer groente en fruit in het voedingspatroon te verwerken. De pakketten worden geleverd in een beker die makkelijk mee kan worden genomen. De Smoothie Kits zijn door Del Monte ontwikkeld om aansluiting te vinden bij de laatste consumententrends, waarin sprake is van een focus op gezonde en handige producten.

De pakketten zijn geheel vrij van conserveringsmiddelen en zijn bij een aantal supermarkten te vinden in het koelvak van de versafdeling. Bezoek voor meer informatie de site voor Del Monte Smoothie Kits

Contact:
Dionysios (Dennis) Christou
Del Monte Fresh Produce N.A., Inc. 
Tel: 305-520-8391
Publicatiedatum: