Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
300 zakjes per minuut

Première van 's wereld snelste verpakkingsmachine

TNA presenteert voorafgaand aan de Interpack in Düsseldorf de performance 5.0. TNA performance 5.0 omvat een gloednieuw verticaal verpakkingssysteem met een hoge prestatie, een extreem snelle weegschaal en de snelste verpakkingsmachine ter wereld voor flexibele zakjes. Hij biedt levensmiddelproducenten de innovatie en efficiëntie, die zij nodig hebben om hun productiecapaciteit te verdubbelen – met onder meer ultrasnelle installaties en een intuïtief ontworpen, zelflerende technologie. Dankzij snellere omschakelingen en grotere productiecapaciteiten in één enkel systeem kunnen klanten de flexibiliteit van hun productie maximaliseren. TNA's performance 5.0 zal een nieuwe standaard in de branche zetten en producenten helpen om hun productiviteit naar het volgende niveau te tillen.

 

Hoofdkenmerk van TNA Performance 5.0 is de wereldwijd snelste verpakkingsmachine voor flexibele zakjes met snelheden van tot wel 300 zakjes per minuut. De TNA ropac 5 zal op de Interpack in mei haar officiële première beleven. Daarna volgt dan op de Pack Expo in de zomer de marktinvoering van de TNA robag 5, de nieuwste generatie van TNA's toonaangevende verticale flowpackmachine.

Tijdens de Interpack, de grootste verpakkingsbeurs ter wereld, kunnen bezoekers bij stand B22 in hal 15 de uitgekiende TNA-installaties voor de levensmiddelverwerking van dichtbij beleven. Het brede aanbod reikt van kostenefficiënte stoomschillers en friteuses met een groot prestatievermogen tot aan oplossingen voor nauwkeurig wegen en snel verpakken. Bezoekers kunnen aan de hand van virtuele realiteit op unieke wijze een virtuele reis door het productieproces van een complete lijn aardappelchips maken - van begin tot eind. Een indrukwekkende belevenis.
Publicatiedatum: