Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
300 zakjes per minuut

Première van 's wereld snelste verpakkingsmachine

TNA presenteert voorafgaand aan de Interpack in Düsseldorf de performance 5.0. TNA performance 5.0 omvat een gloednieuw verticaal verpakkingssysteem met een hoge prestatie, een extreem snelle weegschaal en de snelste verpakkingsmachine ter wereld voor flexibele zakjes. Hij biedt levensmiddelproducenten de innovatie en efficiëntie, die zij nodig hebben om hun productiecapaciteit te verdubbelen – met onder meer ultrasnelle installaties en een intuïtief ontworpen, zelflerende technologie. Dankzij snellere omschakelingen en grotere productiecapaciteiten in één enkel systeem kunnen klanten de flexibiliteit van hun productie maximaliseren. TNA's performance 5.0 zal een nieuwe standaard in de branche zetten en producenten helpen om hun productiviteit naar het volgende niveau te tillen.

 

Hoofdkenmerk van TNA Performance 5.0 is de wereldwijd snelste verpakkingsmachine voor flexibele zakjes met snelheden van tot wel 300 zakjes per minuut. De TNA ropac 5 zal op de Interpack in mei haar officiële première beleven. Daarna volgt dan op de Pack Expo in de zomer de marktinvoering van de TNA robag 5, de nieuwste generatie van TNA's toonaangevende verticale flowpackmachine.

Tijdens de Interpack, de grootste verpakkingsbeurs ter wereld, kunnen bezoekers bij stand B22 in hal 15 de uitgekiende TNA-installaties voor de levensmiddelverwerking van dichtbij beleven. Het brede aanbod reikt van kostenefficiënte stoomschillers en friteuses met een groot prestatievermogen tot aan oplossingen voor nauwkeurig wegen en snel verpakken. Bezoekers kunnen aan de hand van virtuele realiteit op unieke wijze een virtuele reis door het productieproces van een complete lijn aardappelchips maken - van begin tot eind. Een indrukwekkende belevenis.

Publicatiedatum: 3-4-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: