Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Fotoreportage 50-jarig jubileum Ary van der Waal

Tholen - Op 1 april is Ary van der Waal maar liefst 50 jaar in dienst van The Greenery. Dit heugelijke jubileum werd donderdag 30 maart in het bijzijn van tal van (oud-)collega's, kopers en vrienden gevierd in de oude Hagé-kantine. Ary begon zijn carrière in 1966 bij Veiling Zwijndrecht als administratief medewerker en is inmiddels als klokverkoper een bekend gezicht in de Nederlandse AGF-handel."In 1967 had de Concorde zijn eerste vlucht nog niet gehad, kwamen de hippies nog maar net op, werd Willem-Alexander geboren en was Ary - met Y - al voor de veiling in de weer", zo blikte directeur Steven Martina van The Greenery terug. Hij noemde het een bijzonder jubileum voor een bijzondere man. "Als je al de tijd die je in The Greenery gestoken hebt zou optellen, zouden we nu je 65-jarig jubileum wel kunnen vieren."

Martina roemde de jubilaris om zijn positieve instelling en behulpzaamheid. "Je hebt er gewoon altijd zin in." Natuurlijk bleven ook de plaagstootjes niet uit. Zo werd zijn aandacht voor het vrouwelijk schoon en voor mooie spullen - zijn verzameling Burberry-sjaals leverde hem de bijnaam Ary van der Sjaal op -  hem goed onder zijn neus gewreven. "Als we al de aanvragen die je ingediend hebt, gehonoreerd zouden hebben, was The Greenery nu failliet geweest", grapte Steven.Anekdotes van de afgelopen 50 jaar passeerden de revue. Zoals het aquarium dat binnen een week weer weg moest vanwege het bromgeluid en die keer dat Ary oranje frambozen ging brengen bij Marianne Vos toen ze wereldkampioen was geworden, maar na uren bij vader en moeder Vos aan de keukentafel gezeten te hebben toch maar naar huis keerde. "Ik hou van je Ary en met mij velen", zo besloot Steven Martina zijn toespraak, waarna hij hem cadeaus overhandigde.

Ary - voor de klok bekend om zijn vlotte babbel - werd er voor deze ene keer sprakeloos van. Hij sprak zijn dank uit aan alle aanwezigen. "The Greenery is een superbedrijf. Ik ben maar een klein radertje in het geheel, maar heb mijn werk altijd met veel liefde en gemakkelijke inspanningen gedaan. Ik hoop dat er in de toekomst een vervanger voor me wordt gevonden voor de klok, maar tot die tijd ga ik voor en met jullie knallen!"

Klik hier voor de fotoreportage

Velen maakten van de gelegenheid gebruik om Ary te feliciteren. Klik hier voor de fotoreportage. Wil je Ary ook feliciteren? Stuur dan een mailtje naar a.vanderwaal@thegreenery.com.

Publicatiedatum: 31-3-2017
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl

  

Reacties:


En als je nog geen vervanger hebt... Je weet me te vinden :)
Erik Leenhouts, Moordrecht - 31-3-2017 12:34:55


Beste Ary,

Van harte!!!! Het spijt me dat ik er niet bij kon zijn.
Zo te zien was het een bijzondere dag voor een hele bijzondere man. Ik heb veel van je geleerd, bedankt daarvoor!
Erik Leenhouts, Moordrecht - 31-3-2017 12:29:53


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: