Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe lijndienst tussen Zuid-Spanje en VK

OPDR, onderdeel van de CMA CGM Group, heeft een nieuwe POSS-dienst aangekondigd. De dienst verbindt het noorden van het Europese vasteland en het Verenigd Koninkrijk met Portugal en Zuid-Spanje (POSS). De nieuwe verbinding zal de haven van Sevilla aandoen, die per trein en vrachtwagen uitstekende verbindingen heeft met het achterland (zoals Madrid en de rest van Spanje). Het transport van Andalusië naar het Verenigd Koninkrijk duurt slechts vier dagen. ODPR beweert dat de nieuwe POSS-dienst de snelste is op deze route.



Samen met de gevestigde SECI-dienst, die de Canarische Eilanden verbindt met het Spaanse vasteland, biedt OPDR nu vijf diensten naar Sevilla per week aan. De grootste haven van Europa – die van Rotterdam – staat zeven dagen per week in verbinding met Sevilla. Er worden drie schepen ingezet in de nieuwe POSS-dienst, die voornamelijk koelproducten zullen vervoeren. Alle schepen zijn uitgerust om pallet-breed materiaal te vervoeren, waarmee klanten meer goederen per container kunnen vervoeren.

Voor meer informatie:
hbg.press@cma-cgm.com
www.opdr.com/en/schedules.html
Publicatiedatum: