Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Alles wijst op een perfect Spaans kersenseizoen"

De kersenbloei is eerder begonnen in het vroege productiegebied van Fraga, waar het nu al duidelijk is dat de bomen veel fruit zullen leveren. "Op dit moment wijst alles op een perfect kersenseizoen", aldus Carlos Llambrich, manager van Llamfruit, Fraga. "We zullen aanzienlijke volumes vroege en extra vroege rassen oogsten en zeer waarschijnlijk ook grote hoeveelheden van de latere soorten", voegde hij toe.


De producent en exporteur is erg optimistisch over het kersenseizoen van 2017, dat eind april zal beginnen. "We hopen dat we dit jaar geen last zullen hebben van regen- of hagelstormen. Vorig seizoen was rampzalig, doordat tegenslagen in het weer hun tol eisten van de kwaliteit. De prijzen waren interessant, maar er was erg weinig kwaliteitsfruit beschikbaar."



"Dit jaar zal onze productie verdubbelen vergeleken met vorig seizoen met 50 hectare. We hebben al 10 hectare geplant en verwachten de komende jaren de 100 te bereiken", besluit Carlos Llambrich. 

Voor meer informatie:
Carlos Llambrich
Llamfruit
T: +34 618996701
carlos.llamfruit@gmail.com
Publicatiedatum: