Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Chantal van de Poll, RPC Bebo Food Packaging:

"Onze trays zijn bestand tegen temperaturen van -50 tot 121ºC"

Tholen - RPC Bebo Food Packaging is al jaren actief als producent van High-Density Polyethylene (HDPE)-trays. Jarenlang werd de verkoop verzorgd door distributeurs, maar in 2013 werd de afzet zelf ter hand genomen. "Onze focus ligt vanouds meer op de vis- en vleesindustrie, maar onze trays zijn ook goed bruikbaar in de AGF-sector. Zo hebben we in Duitsland een klant die ze gebruikt om asperges te verpakken en worden ze in België en Nederland gebruikt om gesneden fruit te verpakken", vertelt Chantal van de Poll.



"We leveren kunststof trays, sealfolie, schalensluitmachines en absorptie pads, met service in heel Europa. Feitelijk kan alles in de trays verpakt worden. Zo zijn ze geschikt om te bevriezen tot -50°C en te verwarmen tot 121°C. Ze zijn stevig, lekdicht verpakt en geven bovendien een mooie uitstraling aan het product", vertelt Chantal.

"We hebben meer dan 200 verschillende maten en ontwerpen en de trays bestaan uit milieuvriendelijk, recyclebaar kunststof. Voordeel is dat de lege trays in vergelijking tot EPS en andere materialen weinig opslagruimte vergen. We zien de nodige groeikansen in de AGF-sector in de Benelux, dat hebben we in andere landen inmiddels wel bewezen. Zowel voor horeca als retail zijn de trays geschikt", vertelt Chantal.

RPC Bebo Food Packaging is present als standhouder op de Empack (B302). "We doen al mee sinds 2014. De Empack is voor ons wellicht niet zo effectief als de productgerichte beurzen, maar het is altijd goed om er je klanten te ontmoeten en nieuwe klanten aan te schrijven", besluit Chantal.

Voor meer informatie:
RPC Bebo Food Packaging
Provinciënbaan 21
5121 DK Rijen
Tel: +31 (0) 161 791 030
c.vandepoll@rpc-bebo.com
www.rpc-bebo.com/products