Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruit Fly Ninja lokt fruitvliegjes biologisch in de val

Bunzl, leverancier van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten, voegt de Fruit Fly Ninja toe aan haar assortiment: een biologisch afbreekbare oplossing voor bedrijven en huishoudens die kampen met onhygiënische fruitvliegjes. Bunzl speelt met de Fruit Fly Ninja in op de vraag naar een oplossing voor het fruitvliegjesprobleem waar veel bedrijven mee kampen zodra de temperatuur in Nederland stijgt.



De fruitvliegval is effectief: het plastic flesje beschikt over een lokstof en kan dankzij de plakstrip op een discrete plaats dichtbij de fruitvliegjeshaard worden bevestigd, zoals de fruitschaal, de vuilnisbak, de biertap, de emballageband of de sapmachine. De vliegjes kruipen via een trechtertje in het flesje en kunnen er niet meer uit. De lokstof is 'food grade', wat wil zeggen dat gebruikers het flesje veilig in de buurt van consumptiegoederen kunnen plakken. Het valletje is milieuvriendelijk, omdat de lokstof biologisch afbreekbaar is en de verpakking na gebruik kan worden gerecycled.

De introductie in de Nederlandse markt volgt op een aantal testcases in de Nederlandse horeca. Ook in het buitenland, onder meer in Australië en Spanje, is het product al in de markt gezet. In Nederland neemt Bunzl de levering voor haar rekening van de versie voor professioneel gebruik (Pro Pack) en staat de variant voor particulieren (Retail Pack) binnenkort in de schappen van diverse supermarkten.

Ga voor meer informatie naar www.bunzl.nl


 
Publicatiedatum: