Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Weihai, 28 - 30 juni 2017

Vakbeurs Interpoma richt zich op toekomst Chinese appelsector

Het internationale congres over de huidige en toekomstperspectieven van de Chinese appelsector zal van 28 tot 30 juni 2017 gehouden worden tijdens de eerste editie van Interpoma China Congress & Exhibition in het internationale expocentrum van Weihai. 

Als onderdeel van de Interpoma China 2017 zal Fiera Bolzano samen met een aantal gerenommeerde deskundigen, het landbouwdepartement van Weihai en de Universiteit van Quingdao een conferentie organiseren voor de Chinese appelsector waarbij actuele ontwikkelingen binnen de sector centraal staan.

De eerste dag zal in het teken staan van het thema 'China en de wereldwijde appelsector'. De huidige positie en de vooruitzichten van de internationale appelsector zullen worden belicht en er zal aandacht geschonken worden aan kwaliteitsstandaarden, consumententrends, marketing en het intensief aanplanten zoals dat momenteel in Korea gedaan wordt.

De tweede beursdag zal aandacht besteed worden aan de verschillende technieken van kwekerij tot boomgaard, irrigatie, bemesting, bodembeheer, uitdunnen en het beheersen van ziekten en plagen.

De laatste dag zal gericht zijn op kostenbesparing en het verhogen van de efficiëntie. Er zal onder meer gesproken worden over mechanisatie, arbeidsbesparende strategieën en boomgaard beheer. Er zullen ter illustratie voorbeelden van nieuwe technieken uit andere landen gegeven worden om de Chinese appelsector te transformeren en moderniseren.

Tijdens de conferentie zullen Chinese en internationale exposanten uit de appelsector vertegenwoordigd zijn, die te bezoeken zijn op woensdag en donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur.

Het project wordt georganiseerd in samenwerking met het Weihai Municipal Agricultural Bureau, de Fruit Tree and Tea Workstation, de stad Weihai, The China Council of the Promotion of International Trade en de Weihai News Group.

Voor meer informatie:
Cristina Pucher; Elena Vincenzi; Alice Camellini
Interpoma China Press Office c/o fruitecom
Tel. +39 059 7863894

Fiera Bolzano Press Office
Tel. +39 0471 516000
www.fierabolzano.it/interpomachina/en/

Publicatiedatum: 29-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: