Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
op de Empack Den Bosch 2017

Nieuwe kleurenprinters bij Logi Label

Logi Label introduceert de complete range van nieuwe kleurenprinters. Het bedrijf zal alle mogelijkheden tot het zelf printen van gekleurde etiketten en labels, of het nu één kleur of in full colour is, tonen op de Empack in Den Bosch. De allernieuwste printer van Afinia, de L301, zal hier geïntroduceerd worden.
De nieuwste printer

Het instapmodel De Afinia L301 is gebouwd met HP thermal inkjet technologie, voorzien van 2 cartridges, black only pigment en een 3 kleuren cartridge CMY dye based, A5 breed en met een gemotoriseerde afwikkelaar zelfs tot A4 breed, en geschikt voor verschillende inkjet geschikte materialen. Deze printer is op elke werkplek neer te zetten door zijn compactheid. Het is een uit de doos oplossing en zeer eenvoudig te installeren en in gebruik te stellen voor een lage prijs.

Logi Label op de Empack Den Bosch
Logi Label nodigt iedereen van harte uit voor een demonstratie op de Empack Den Bosch op 5 en 6 april in de Brabanthallen. Onze stand is te vinden op stand nummer B300.

Voor vragen over de printers kunt u contact opnemen met Logi Label
Marco van de Velden
tel +31 786816120
marco@logilabel.com
ww.logilabel.com

Publicatiedatum: