Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: Productdifferentiatie versterkt marktpositie

"Bij de keuze voor groenten- en fruitrassen volgen wij commerciĆ«le standaarden om de waarde van de middelen te maximaliseren. De geselecteerde producten worden gedistribueerd door middel van een modern systeem via zowel online als offline verkoopkanalen," legt Yan Zhenhua uit, directeur van Shenzhen Qianhai Medexian Supply Chian Management. 



"De sleutel tot succes is productdifferentiatie. Voor het inkoopproces zoeken wij naar exclusieve producten en werken we samen met verschillende merken en fabrikanten om zeker te zijn van een stabiele aanvoer. Bij het selecteren van producten past ons inkoopteam zijn kennis en ervaring toe."



"Voor onze verkoopkanalen werken we samen met vooraanstaande partners in heel China. Zodra de producten zijn gedistribueerd, zetten wij ze af via e-commerce platforms en fysieke supermarktketens, zoals China Resources en Wal-Mart. Onze producten zijn in heel China te koop met uitzondering van Tibet en de provincie Gansu."



Shenzhen Qianhai Medexian Supply Chain Management werd in 2015 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Shenzhen. Het bedrijf levert 'one-stop' supply chain diensten voor biologische AGF met branding, marketing en waarde toevoegende diensten als kernactiviteiten. Het bedrijf is momenteel op zoek naar buitenlandse partners, zoals grote plantages of bedrijven die gespecialiseerd zijn in de handel of verwerking van AGF.


Hua Na (plaatsvervangend algemeen directeur)
Shenzhen Qianhai Medexian Supply Chain Management
Cellphone number: +86 138 2324 2299
Email: yina@medexian.com

Publicatiedatum: