Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Arnold van Dalen: "Binnen drie maanden alles opnieuw opgebouwd"

FlexiVers weer uit de brand op vertrouwde locatie

Tholen - Op 30 december 2016 waren de compagnons van AGF-horecaleverancier FlexiVers - Arnold van Dalen en Rudolf Sluimer - nog samen in hun pand in Hardinxveld-Giessendam om een goed jaar af te sluiten. Een brand zorgde letterlijk voor roet in het eten. Inmiddels ruikt het pand in Houtschelf weer naar verse groenten en fruit. "Men dacht dat we acht maanden nodig zouden hebben om hier weer aan de slag te zijn, maar gelukkig zijn we drie maanden later weer terug op de vertrouwde locatie", vertelt Arnold.


 
"Met enorm veel hulp van personeel, vrienden en familie hebben we heel snel kunnen schakelen en dat is heel bijzonder. Direct na de brand hebben we een productiekeuken gehuurd in Sliedrecht die volledig gecertificeerd was. Daarnaast hebben we op hetzelfde industrieterrein in Hardinxveld een loods gehuurd en ingericht met mobiele koelunits. Op vrijdag hadden we de brand en op maandag waren we alweer voor 99% operationeel. Er zijn waarschijnlijk klanten die niets van de brand gemerkt hebben", vertelt Arnold.


 
"Ik ben de eerste tijd na de brand echt van slag geweest. We zijn samen aan het blussen geweest en dat vergeet je nooit meer. Maar nu ben ik vooral blij dat er geen gewonden zijn gevallen. De oorzaak is nog altijd niet achterhaald, maar dat hoofdstuk heb ik afgesloten. We kijken nu weer naar de toekomst", vertelt Arnold. Hij is dankbaar voor de hulp van tal van relaties. "Leveranciers trommelden medewerkers tijdens hun vrije dagen op om ons te helpen en er zijn leveranciers die de eerste week niet eens een factuur hebben gestuurd. Dat is echt onvergetelijk."
 
"Het enige voordeel dat je nog uit zo'n dramatische gebeurtenis kunt halen, is dat je alles opnieuw kunt inrichten. We hebben de vijftien jaar ervaring die we hebben, gebruikt voor de nieuwe inrichting van het pand. Het is nu een stuk functioneler ingericht. We hebben de routing aangepast en de koelruimte behoorlijk uitgebreid, waardoor we een stuk efficiënter kunnen werken. Ik verwacht dat we nu met nog zo'n 50% kunnen groeien", vertelt de horecaleverancier.


 
FlexiVers voorziet horeca-ondernemers door heel Nederland van verse groenten en fruit. De klantenkring varieert van chique restaurants tot een lokale brasserie. "Nieuw is ook dat we onze productiekeuken hebben uitgebreid. We zien een groeiende vraag naar voorgegaarde producten. Met een kookruimte die drie keer zo groot is, willen we de horeca van steeds meer voorgegaarde salades en maaltijdcomponenten gaan voorzien."
 
Voor meer informatie:
FlexiVers
Houtschelf 20-22
3371 KB Hardinxveld-Giessendam
Tel: 0184-679020
Fax: 0184-679007
arnold@flexivers.nl
www.flexivers.nl

Publicatiedatum: 28-3-2017
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl

  

Reacties:


Een prestatie van formaat, veel succes in de nieuwe locatie.
Directie Maxivers B.V.
Maxivers B.V., Amsterdam - 31-3-2017 15:05:20


Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: