Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Fruit Logistica: trendrapport 'Fruithandel 2025'

Het trendrapport 'Fruchthandel 2025' van Fruit Logistica laat zien op welke toekomstperspectieven de fruithandelsbranche kan en moet rekenen. Hierbij staan belangrijke vragen centraal zoals: "Welke grote veranderingen zien internationale deskundigen voor de versfruitbranche?", "Met welke onderwerpen zullen we ons over tien jaar bezighouden?" en "Welke innovaties zullen de klanten verwachten?"

Voor het opstellen van het trendrapport werden internationale deskundigen uit de gehele toegevoegde keten ondervraagd. Daarbij werden de uit brancheperspectieven belangrijkste veranderingen bepaald. Samen met de expertise van het Zwitserse Gottlieb Duttweiler Institute werden de meest relevante actieterreinen gedefinieerd. Het doel is om de branche te voorzien van "ideeën, impulsen en insights" en een dialoog over toekomstige ontwikkelingen in de branche op gang te brengen.

Deel 1 van het trendrapport, dat Fruit Logistica naar aanleiding van haar 25-jarig jubileum in opdracht uit heeft laten voeren en die voorafgaand aan de Fruit Logistica van dit jaar gepresenteerd werd, is nu ook online te lezen.

Het eerste deel van het in totaal vier delen telende trendrapport behandelt 'De centrale trends en drijfveren'. In april, mei en juni 2017 volgen de delen 2, 3 en 4 met de onderwerpen 'productie', 'distributie' en 'consumentengedrag'.

Publicatiedatum: 28-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: