Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
AGF-afdeling supermarkt Lissabon in beeld

Tholen - El Corte Inglés is een grote Europese warenhuisketen. Het heeft filialen in Spanje en Portugal. Vorige week bezocht ik het warenhuis in Lissabon, waar onderin het enorme gebouw ook een grote supermarkt (supermercado) te vinden was met veel groenten en fruit uit diverse landen. Er waren verschillende merken in groenten en fruit waaronder Nativa, Eurofrutas en Frufresh.Veel verpakt

Opvallend was dat vrijwel alle groenten fruit verpakt verkrijgbaar waren. De lange koeling aan de linkerkant van de supermarkt was volledig gevuld met verpakt fruit. Zelfs bananen en uien waren verpakt. Daarnaast waren nog veel producten los verkrijgbaar en bij dat gedeelte was er ook bediening in de winkel. Over het algemeen was sprake van een vrij hoog prijsniveau. Prijzen van verpakte producten lagen hoger dan onverpakte producten.

Klik hier voor de fotoreportage


Zachtfruit

Een mix-bekertje met frambozen, blauwe bessen van 130 gram kostte 3,99. Er was veel zachtfruit te vinden. Een mix-verpakking met blauwe bessen, frambozen en physalis kostte 5,49 voor 170 gram. Men speelde ook in op convenience. Zo waren er bijvoorbeeld halve gesneden ananassen verkrijgbaar, soeppakketten of gesneden champignons. Tomaten waren er in allerlei kleuren. Een doosje cocktailtomaten 3,99 per 450 gram. Cherrytomaten kostten 2,99 per beker van 250 gram.


Klik hier voor de fotoreportage
Publicatiedatum: 27-3-2017
Auteur: Gertrude Snoei
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: