Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Deze zomer groot onderhoud aan de A10-West

Rijkswaterstaat voert deze zomer zes weken lang groot onderhoud uit op de A10 West. Als gevolg van dit onderhoud, krijgen weggebruikers te maken met afsluitingen en omleidingen. De A10 West is eerst drie weken afgesloten in zuidelijke richting. Daarna is de weg de andere kant op drie weken dicht.

Extra reistijd
Na de werkzaamheden kan de A10 West er weer tien jaar tegenaan. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingen en een extra reistijd die kan oplopen tot een half uur.

Hinder beperken
Om de hinder zoveel mogelijk te beperken, vindt het werk plaats tijdens de zomervakantie. Eerst is de A10 West in zuidelijke richting (buitenring) aan de beurt. Van maandag 24 juli tot en met zondag 13 augustus is de weg afgesloten voor verkeer vanaf de Basisweg (S102) tot knooppunt Nieuwe Meer. Daarna werkt Rijkswaterstaat drie weken in noordelijke richting (binnenring); van maandag 14 augustus tot maandag 4 september is de weg afgesloten vanaf knooppunt De Nieuwe Meer tot de Basisweg (S102).

Bereikbaarheid verbeteren
De komende jaren wordt er veel in en rond Amsterdam gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarheid over de weg en het spoor. Om deze werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen, is het samenwerkingsplatform Amsterdam bereikbaar opgericht.
Binnen Amsterdam Bereikbaar werken gemeente Amsterdam, de provincie Noord-Holland, de Vervoersregio Amsterdam en Rijkswaterstaat samen om hinder tijdens infrastructurele werken voor zowel de weg- als de ov-gebruiker zoveel mogelijk te beperken. evofenedex houdt een vinger aan de pols en heeft regelmatig overleg met de zogenaamde stadsregisseur over uit te voeren werkzaamheden.

Bron: evofenedex


Publicatiedatum: 27-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*