Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Promatec exposant op Empack (stand G317)

Nieuw liftsysteem voor groenteverwerker W. Heemskerk

Tholen - De transportsystemen van Promatec worden toegepast in tal van food industrieën, waaronder de AGF-sector. Deze week wordt een liftsysteem bij groenteverwerker W. Heemskerk uit Rijnsburg opgeleverd, die in een nieuwe high-care gedeelte van de fabriek zal worden geïnstalleerd. "Nu staat het liftsysteem nog bij ons in de montagehal, begin deze week gaat hij op transport en eind van de week is het systeem geïnstalleerd", vertelt Jeroen van Herk.

Het systeem onderscheidt zich volgens Jeroen door het hygiënische design en materiaalgebruik. Zo is de complete lijn in eigen werkplaats volledig in RVS uitgevoerd. "Natuurlijk hebben we ook standaardsystemen, maar binnen onze engineeringsafdeling vertalen wij elke vraag naar een adequaat ontwerp en kunnen we ook maatwerkoplossingen bieden. Dat typeert onze aanpak."



"Product handlingssystemen zijn onze kernactiviteit, maar daarnaast doen we veel aan productontwikkeling. Voorbeelden hiervan zijn de bochtbanden, maar ook de spiraalconveyors die producten verticaal omhoog of omlaag kan transporteren met een belasting tot wel 50 kg/m. Het systeem wordt gekenmerkt door een geheel RVS constructie en is desgewenst nat te reinigen. Het transportsysteem is voorzien van een gepatenteerde heavy duty transportketting", vertelt Jeroen.

Tijdens de Empack in de Brabanthallen te 's Hertogenbosch (stand G317) presenteert Promatec onder meer deze ProSpiral. Het bedrijf is een trouwe deelnemer aan de beurs. "Sinds 2010 zijn we als exposant op de Macropak actief, die vorig jaar is samengegaan met de Empack. Voor ons een uitstekende beurs voor relatiebeheer met vaste klanten en het benaderen van nieuw marktpotentieel", besluit Jeroen.

Voor meer informatie:
Jeroen van Herk
Promatec
Rootven 24a
5531 MB Bladel
Tel: 0497-330057
jeroen@promatec.nl
www.promatec.nl