Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Promatec exposant op Empack (stand G317)

Nieuw liftsysteem voor groenteverwerker W. Heemskerk

Tholen - De transportsystemen van Promatec worden toegepast in tal van food industrieŽn, waaronder de AGF-sector. Deze week wordt een liftsysteem bij groenteverwerker W. Heemskerk uit Rijnsburg opgeleverd, die in een nieuwe high-care gedeelte van de fabriek zal worden geÔnstalleerd. "Nu staat het liftsysteem nog bij ons in de montagehal, begin deze week gaat hij op transport en eind van de week is het systeem geÔnstalleerd", vertelt Jeroen van Herk.

Het systeem onderscheidt zich volgens Jeroen door het hygiŽnische design en materiaalgebruik. Zo is de complete lijn in eigen werkplaats volledig in RVS uitgevoerd. "Natuurlijk hebben we ook standaardsystemen, maar binnen onze engineeringsafdeling vertalen wij elke vraag naar een adequaat ontwerp en kunnen we ook maatwerkoplossingen bieden. Dat typeert onze aanpak.""Product handlingssystemen zijn onze kernactiviteit, maar daarnaast doen we veel aan productontwikkeling. Voorbeelden hiervan zijn de bochtbanden, maar ook de spiraalconveyors die producten verticaal omhoog of omlaag kan transporteren met een belasting tot wel 50 kg/m. Het systeem wordt gekenmerkt door een geheel RVS constructie en is desgewenst nat te reinigen. Het transportsysteem is voorzien van een gepatenteerde heavy duty transportketting", vertelt Jeroen.

Tijdens de Empack in de Brabanthallen te 's Hertogenbosch (stand G317) presenteert Promatec onder meer deze ProSpiral. Het bedrijf is een trouwe deelnemer aan de beurs. "Sinds 2010 zijn we als exposant op de Macropak actief, die vorig jaar is samengegaan met de Empack. Voor ons een uitstekende beurs voor relatiebeheer met vaste klanten en het benaderen van nieuw marktpotentieel", besluit Jeroen.

Voor meer informatie:
Jeroen van Herk
Promatec
Rootven 24a
5531 MB Bladel
Tel: 0497-330057
jeroen@promatec.nl
www.promatec.nl

Publicatiedatum: 27-3-2017
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: