Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Britse aardappelverwerker M&F in financiële problemen

Door een enorme omzetdaling heeft M&F in Beverley bijna 100 medewerkers op straat moeten zetten. De omzet van het bedrijf daalde met £9.000.000. Het bedrijf voorziet de supermarktketen Chains van geschilde, geraspte en gesneden aardappelproducten. 

Paul Stanley en Andrew Mackenzie van Begbies Traynor zijn door de directeuren aangesteld om samen met de bewindvoerder naar de administratie te kijken. Daarnaast worden bezittingen verkocht om zo de schuldeisers te betalen.

Het bedrijf was in staat om jaarlijks meer dan 100.000 ton aardappelen en andere groenten te bewerken. Het is gevestigd op de Plaxton Bridge Road, Woodmansey, net buiten Beverley. 

''Ondanks de verhoogde marges binnen de sector, liep het bedrijf goed. Pas na het verliezen van een zeer groot contract is het de verkeerde kant opgegaan, '' vertelt Andrew MacKenzie van Begbies Traynor. 

''Het was snel duidelijk, dat de kosten na het omzetverlies niet gedekt konden worden. Jammer genoeg hebben we de deuren op 10 maart ook echt moeten sluiten. ''

Publicatiedatum: 24-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: