Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Rik Spronk: "Naast champignonhandel ook eigen import limes en mango's"

Spronk Trading Holland met uitgebreider assortiment naar nieuw pand

Tholen - Met ingang van maandag 27 maart 2017 zal Spronk Trading Holland haar activiteiten voortzetten in een nieuw bedrijfspand gelegen aan de Appelhof in Deil. "We zijn al jaren actief als nationale en internationale speler in de champignon- en paddenstoelenmarkt en hebben sinds een aantal maanden ons assortiment uitgebreid met exotische groenten en fruit", vertelt Rik Spronk waaraan hij toevoegt dat de champignon- en paddenstoelenhandel wel de kernactiviteit van Spronk Trading Holland zal blijven.


 
"Zo zijn we gestart met eigen import van Braziliaanse limes en verwachten in het seizoen ook de nodige mango's uit West-Afrika. Voor ons is het een leuke uitbreiding van het pakket omdat we naast de aanbodmarkt die de champignonhandel vaak is, nu ook ons meer in de vragende exotenmarkt begeven. Ik heb zelf al de nodige ervaring opgedaan in deze handel, maar voor de rest van het team geeft het zeker weer een nieuwe impuls."


 
"Met de uitbreiding van het assortiment werd de oude locatie te klein en nu kunnen we weer verder bouwen aan de toekomst van ons bedrijf binnen de champignon- en AGF-sector. Deze nieuwe locatie biedt de mogelijkheid onze klanten beter van dienst te zijn door het aanbieden van een breder assortiment. Daarnaast kunnen we onze leveranciers bredere mogelijkheden bieden voor het verwerken van de producten", besluit Rik.

Het nieuwe adres is:
Spronk Trading Holland B.V. (STH B.V.)
Appelhof 9
4158 EN DEIL

Alle overige gegevens blijven hetzelfde.

Voor meer informatie
Spronk Trading Holland B.V.
Rik Spronk
Tel.: +31 (0)345 68 16 68
rik@spronktradingholland.nl

Publicatiedatum: 24-3-2017
Auteur: Izak Heijboer
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: