Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
GroenteProductie Flevoland brengt nieuwe oogst bij Marfo

Opperdoezer Rondes voor KLM-business class vliegers

Op dinsdag kocht de firma Postuma AGF uit IJsselmuiden de eerste Opperdoezer Ronde van Teler Hero Stam. Postuma verdeelde het eerste kistje van 6 kilo in 3 kistjes van 2 kilo. Hier kon door afnemers van Postuma op geboden worden. Het bedrag van de hoogste bieder wordt door Postuma verdubbeld en wordt gedoneerd aan GIRO 555 t.b.v. de hongersnood in Somalië. De hoogste bieder was Gert Koekoek van Groenteproductie Flevoland. Gert bood 125 euro per kilo wat een totaal bedrag opbracht van 250 euro. Door de verdubbeling van Postuma AGF is de totale opbrengst voor het goede doel 500 euro.


Tweede van links Anne-Jan de Vries inkoper Marfo geheel rechts Gert Koekoek van Groenteproductie Flevoland en een aantal productontwikkelaars van Creadome: de ontwikkelingskeuken van Marfo
 
Gisteren heeft Gert Koekoek het eerste kistje aangeboden aan Marfo in Lelystad.
Marfo is een bedrijf  met 270 medewerkers dat maaltijden produceert en levert aan vliegtuigmaatschappijen, foodcateraars en Booreilanden  over de gehele wereld.
Ook aan Ziekenhuizen verzorgingshuizen en gevangenissen in Nederland worden er maaltijden geleverd.
 
Groenteproductie Flevoland en Marfo werken al jaren samen. Groenteproductie snijdt, wast en verpakt de gesneden groente naar wens van Marfo. Anne-Jan de Vries van Marfo geeft aan dat Gert Koekoek een gewaardeerde partner is die meedenkt in de wensen van Marfo. Zo komen er veel producten uit De regio Flevoland op deze manier worden de voedselkilometers enorm naar beneden gebracht en wordt er altijd een vers product geleverd. Maar ook als een instelling uit bijvoorbeeld Noord-Holland  maaltijden met regionale producten wil hebben regelt Groenteproductie Flevoland bij telers uit Noord-Holland de producten en verwerkt deze dan in hun productielocatie in Dronten.
 
De reden dat Gert Koekoek de eerste Opperdoezer ronde aan Marfo aanbood komt doordat Marfo regelmatig maaltijden produceert voor de business class van de KLM met de Opperdoezer ronde.
 

Voor meer informatie:
Marfo
Koperstraat 25-31
8211 AK Lelystad
Telefoon 0320-293800
 
GroenteProductie Flevoland
Gert Koekoek
Installatieweg 2
8251 KM Dronten
Tel:0321-312492
Mob:06-11138385
 

Publicatiedatum: 23-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: