Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rubens appel verovert de wereld

Dankzij nieuwe partners maakt de Rubens appel een opmars wereldwijd. Door partners als de Delta Agrag Group komt de appel na Oostenrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk ook beschikbaar in Servië, Bosnië Herzegovina, Montenegro en Macedonië.



De doelstelling is om wereldwijd ongeveer 300 hectare teelt te realiseren. Op het Noordelijk halfrond zal na verwachting ongeveer 10.000 ton geproduceerd worden de komende jaren. De Rubens appelen zijn ongeveer 10 tot 15 dagen na de Gala gerijpt. De smaak is uitgebalanceerd met een zuur randje. Ze zijn bedacht en ontwikkeld door CIV (Consorzio Italiano Vivaisti). CIV is een organisatie die wereldwijd actief bezig is met experimenteren met fruitteelt. Er wordt hierbij ook rekening gehouden met het milieu. De appel staat beken om zijn kegelvorm en heldere paarsrode schil, die overloopt in groen-geel. De vrucht is stevig, knapperig en sappig. 


 
Voorzitter van C.I.V., Pier Filippo Tagliana: ''We willen de ontwikkelingen van Rubens International Project volledig ondersteunen. Zo kunnen we de beste kwaliteit leveren en iedereen tevreden te houden. Van de teler tot de consument op internationaal niveau.''

Voor meer informatie:
Pier Filippo Tagliani
C.I.V. Consorzio Italiano Vivaisiti
Tel +39 0533 399431
Mob.: +39 366 6552857
info@civ.it
www.civ.it
Publicatiedatum: