Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
dit jaar op zoek naar meer dan 100 nieuwe collega’s

Nature’s Pride introduceert video’s om nieuwe collega’s te werven

In 2016 verwelkomde Nature's Pride 75 nieuwe werknemers. Dankzij de groei in populariteit van ready-to-eat fruit, bessen, off-season producten en exoten is het bedrijf in Maasdijk dit jaar op zoek naar meer dan 100 nieuwe collega's. Dat vereist een doordachte wervingsstrategie. Eén onderdeel hiervan is videomarketing.

Video is niet alleen perfect geschikt om in het huidige medialandschap de aandacht te trekken, maar ook dé ideale manier om een duidelijk beeld van het bedrijf te geven. Er zijn voor diverse afdelingen video's gemaakt die Nature's Pride door middel van advertenties op online kanalen gericht aan specifieke doelgroepen kan laten zien d.m.v. 'doelgroep targeting' op bijvoorbeeld demografische gegevens, interesses, opleiding en werkervaring.

Dankzij de video's wordt er gezicht gegeven aan Nature's Pride en kan de kijker vanaf de bank direct kennis maken met de bedrijfscultuur. Nature's Pride verwacht hiermee  interesse  te wekken bij potentieel nieuwe werknemers en zo het aantal kwalitatieve sollicitaties te verhogen.  

Benieuwd geworden naar de video's? Je bekijkt ze hier:


Publicatiedatum: 27-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: