Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Eerste kistje Opperdoezer Ronde

Een primeur vandaag bij Postuma AGF. De allereerste, nieuwe oogst hand gerooide Opperdoezer Ronde uit de kas van teler Hero Stam, zijn gearriveerd in IJsselmuiden.
Vanochtend zijn ze gerooid door teler Hero Stam en enkele uren later waren ze in IJsselmuiden. Een teler die bekend staat om de passie voor z'n vak en eigenlijk een levenswijze die maar om één ding draait, de Opperdoeze Ronde.


Opperdoezer Ronde teler Hero Stam met chauffeur Gert-Jan van Harten van Postuma AGF.

De Opperdoezer Ronde is een aardappelras dat uitsluitend rondom een straal van 1 kilometer rondom de kerktoren van Opperdoes wordt verbouwd. De Opperdoezer Ronde is sinds 1996 een beschermde oorsprongsbenaming. De Opperdoezer Ronde is daarmee één van de zes Nederlandse producten met het Europese beschermingskeurmerk. De originele Opperdoezer Ronde is herkenbaar aan zijn traditionele dekvel met daarop het betreffende keurmerk.


En bij ontvangst in IJsselmuiden, Arjan Riezebos, inkoper bij Postuma AGF

Het eerst kistje Opperdoezer Ronde wordt per opbod verkocht. Het bedrag van de hoogste bieder wordt door Postuma verdubbeld en gedoneerd aan GIRO 555 t.b.v. de hongersnood in Somalië.

Biedingen kunt u sturen naar orders@postuma.nlPublicatiedatum: 21-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: