Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Domingo Penate, Anaco Greeve:

"Spaanse ijsbergsla-aanvoer weer op niveau"

Tholen - Ondergelopen velden met ijsbergsla waren twee maanden geleden aan de orde van de dag. Het aanbod werd gereduceerd tot zo'n 20% van de normale aanvoer. Inmiddels is de nieuwe aanplant weer op de markt. "We hebben aanvoer genoeg", vertelt Domingo Penate van Anaco Greeve.

"Afgelopen week is er weer wat regen gevallen, waardoor de aanvoer nu iets lager is, maar aan het einde van de week verwacht ik weer normale volumes", vertelt Domingo.Volgens de importeur is er op dit moment nauwelijks concurrentie voor de Spaanse productie. "Vanuit de andere productielanden is het transport simpelweg te duur."

"De kwaliteit is de laatste maanden goed en de prijzen liggen op een goed niveau. De verwachting is dat er de komende tijd wat meer volume op de markt zal komen, dus de prijs zal niet verder omhoog gaan. Er zijn vooral veel kleintjes op de markt. Het aantal 'tienen' is beperkt. Het aanbod bestaat hoofdzakelijk uit 'twaalven'.

Voor meer informatie:
Domingo Penate
Anaco Greeve
ABC Westland 666
2685 DH Poeldijk
Tel.: (0174) 21 02 00
www.anacogreeve.nl