Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
ITF prijst de overwinning van Spaanse havenarbeiders

De ITF (International Transport Workers' Federation) prijst de overwinning van de Spaanse havenarbeiders. Zij hebben de plannen van de controversiŽle overheid voor de Spaanse havens tegengewerkt.

Paddy Crumlin, ITF directeur en voorzitter van de sectie havenarbeiders: "Dit laat de macht van de havenarbeiders in Spanje zien en ik wil ze feliciteren met het dwarsbomen van de plannen van de overheid. Iedereen die om Spanje, de Spaanse banen en de internationale reputatie geeft, weet dat dit plan van geen kant klopt. Door het standvastige verzet van de arbeiders met internationale solidariteit achter zich werd de maatregel teniet gedaan."

ITF maritiem coŲrdinator Jacqueline Smith: "Het is duidelijk dat dit nog niet het einde is. De ITF feliciteert de Spaanse havenarbeiders en bedankt de honderden aangeslotenen die veel medeleven hebben getoond. Ondertussen weten we dat we ons moeten voorbereiden op volgende maatregelen in Spanje de komende maanden."

ETF politiek secretaresse voor havenarbeiders en visserijen, Livia Spera: "De strijd van de Spaanse havenarbeiders is een strijd voor alle arbeiders in Europa. Als de overheid hiermee weg komt, dan is het opnieuw een agressief en destructief neoliberaal, economisch plan. Namens alle arbeiders in Europa feliciteren we iedereen die betrokken was en alle Spaanse havenarbeiders voor hun overwinning. We zijn trots op ze en op hun eindeloze strijd voor een eerlijkere transportsector in Europa."

Voor meer informatie:
www.itfglobal.org
www.itfglobal.org/2


Publicatiedatum: 22-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: