Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
The Greenery luidt specialty vruchtgroentenseizoen in

Woensdag 15 maart is bij Tomatenkwekerij 't Woudt in 's-Gravenzande het specialtyseizoen bij The Greenery van start gegaan. Tijdens de aftrap presenteerde de specialty telers van The Greenery hun producten aan relaties en klanten.

The Greenery organiseert elk jaar de aftrap van het Nederlandse specialty seizoen, dit jaar bij teler Paul van Koppen, teler van diverse troscherry variëteiten. Bij de aftrap van het seizoen werden de diverse vruchtgroenten specialties gepresenteerd aan de aanwezige belangstellenden, waarbij te denken is aan gele courgettes, bolcourgettes, snackpaprika's, snackkomkommers, peper specialties en diverse tomaten specialties.

Onder het genot van een hapje van de chef-kok en een drankje konden de diverse groenten worden bekeken. De telers stonden paraat om toelichting te geven waar nodig. En dit is belangrijk, volgens verkoper en tevens organisator Jesper van Oostende. "De aftrap van het Nederlandse specialty vruchtgroenten seizoen is meer dan alleen een kick-off. We willen tevens graag onze klanten informeren over het brede aanbod specialties dat wij door onze telers jaarrond kunnen aanbieden. We krijgen elk jaar altijd veel positieve reacties, zo ook dit jaar." aldus Jesper van The Greenery.Aan het eind van de dag werd er een reischeque ter waarde van €500 uitgereikt onder de aanwezigen. Na een onwillekeurige trekking is John Duijnisveld, verkoper bij ERP als gelukkige winnaar uit de bus gekomen.Voor een impressie van de middag bekijk dit filmpje:

 

Publicatiedatum: 16-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: