Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Etikettendrukkerij Belona investeert in linerless label coater

Etikettendrukkerij Belona uit Oud Gastel investeert opnieuw in linerless labels met de aanschaf van een COMAC Ravenwood linerless label coater en wordt daarmee per direct producent en leverancier van linerless labels voor verwerking op de Ravenwood NOBAC etiketteermachines.

Ravenwood linerless labels
Belona is sinds 2014 producent van linerless labels in de vorm van bedrukte en onbedrukte rollen met volledig gecoate (belijmde) etiketten zonder rugpapier. Naast dit principe bestaan ook de linerless labels van Ravenwood. Deze zijn altijd bedrukt en slechts op bepaalde delen belijmd, waardoor ze met een Ravenwood etiketteermachine geschikt zijn voor aanbrengen op een grote diversiteit aan
verpakkingen. Met de aanschaf van de Ravenwood coater kan Belona nu ook deze variant van linerless labels produceren.

Mogelijkheden duurzaam verpakken
Ook het Ravenwood linerless label is ontwikkeld om bij te dragen aan duurzaam verpakken. De etiketten worden geproduceerd zonder rugpapier (NO-BACking) met alle duurzaamheidsvoordelen van dien. Maar ook duurzame verpakkingsmethoden zoals skin-verpakkingen kunnen met deze labels wel goed worden gelabeld met een mooie uitstraling voor het eindproduct in het schap. De NOBAC etiketteermachine is
daarmee het geautomatiseerde alternatief voor traditionele sleeves die met de hand worden aangebracht en ondersteunt daarnaast top- en sidelabeling, c-wrap, full wrap, skin pack en slideable fullwrap.

Voor meer informatie:
Belona B.V.
Roosendaalsebaan 39
4751 RA Oud Gastel
T: +31 165 512 451
info@belona.nl
www.belona.nl
Publicatiedatum: