Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
"KOE-KAM-BAAAAH"

Muzikale ode aan komkommer

Als een reggae-artiest een ode brengt aan een groene plant die goed in kassen gedijt, is de kans klein dat het over groenten gaat - maar deze keer is het toch echt zo. In een video prijst de Britse artiest Macka B de komkommer aan.
Macka B is een van de beroemdste reggae-artiesten wereldwijd en met name in het Verenigd Koninkrijk en uiteraard reggae-land Jamaica heeft hij een succesvolle carrière opgebouwd. En dat niet alleen - hij is ook nog eens dol op gezond eten.

"Bomvol vitaminen en mineralen, goed voor haar en nagels en lekker in een drankje", zo rapt Macka in een video over komkommers die hij op Facebook plaatste. Het is niet voor het eerst dat Macka B zich enthousiast over AGF uitlaat. Op maandag is het Medical Monday op zijn facebook-pagina en op woensdag Wha me eat Wednesday en dan brengt hij een muzikaal eerbetoon aan een vegan product. Bekijk hier bijvoorbeeld hoe dol Macka is op zachtfruit of zing mee met zijn bananensong.

De remix van Macka's komkommer-song staat inmiddels ook op Itunes. "Goedkoper dan een komkommer!" aldus de artiest zelf.


Publicatiedatum: 15-3-2017
Auteur: Arlette Sijmonsma
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: