Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Traditionele AGF-winkel met klassieke inrichting

Markthal Stadsveld opent haar deuren in Enschede



Marcel Bennink begon 15 jaar geleden als marktkoopman op een aantal markten in Overijssel. Door jaren ervaring weet hij inmiddels alles over de ins en outs van het vak. De zaterdagmarkt was in Steenwijk, ruim anderhalf uur rijden van Enschede. Ondanks zijn prettige ervaring met deze markten heeft hij deze overgedragen aan een plaatselijke collega.



Op 1 november 2016 bemachtigde Marcel een plek in de wijk Stadsveld in Enschede. Hier stond hij elke dinsdag en zaterdag met zijn marktkraam. De ondernemersvereniging wilde echter graag dat Marcel een winkel zou openen midden in winkelcentrum. Hier zag Marcel wel mogelijkheden. Hij besloot daarom om Markthal Stadsveld te openen, een traditionele AGF-winkel volgens een klassieke formule, een achterwand met groenten en aan de voorzijde een fruitkraam. "Zoals vroeger", lacht Marcel.



Veel speciaalzaken hebben een zelfbedieningsformule, net als in een supermarkt. Marcel wil graag vanachter de kraam verkopen, zoals op de markt gebruikelijk is. "Ik wil back to basic, gewoon met de klant bezig zijn, advies geven en laten proeven. Naast een compleet pakket aardappelen, groenten en fruit verkoop ik ook een tiental rauwkostsalades en een assortiment panklare groenten dagelijks vers gesneden", licht Marcel toe. Naast de winkel houdt hij zijn markten op donderdag in Enschede (Wesselerbrink) en op vrijdag in Holten.



Team Willem Dijk AGF wenst Marcel veel succesvolle en fruitige jaren toe.



Publicatiedatum: