Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
BelOrta voert promotie in Indiase supermarkten

"Belgische rode appelen zijn in India geen nieuwigheid meer"

Tholen - BelOrta is in India van start gegaan met de promotiecampagne voor appelen. "We organiseren proeverijen sinds begin maart en voeren actie tot het einde van het seizoen", vertelt Jo Lambrecht. "Bijna alle retailers waren bereid om mee te werken aan onze degustaties. n vergelijking met onze Conference campagne zijn er ondertussen meer ketens waar we promotie voeren voor appelen en dit bijna nationwide. Er zijn proeverijen in zes metropolen: Mumbai, Delhi, Bangalore, Chennai, Hyderabad en Lucknow. De promoties vinden met name plaats bij retailers, maar ook via online-kruidenierszaken en via streetshops." BelOrta werkt voor deze campagne samen met de Vlaamse Overheid.



Geen nieuwigheid meer

Hij geeft aan dat de consumenten zeer enthousiast reageren. "De Belgische rode appels zijn ondertussen geen nieuwigheid meer. Jaar na jaar stijgt de export van Belgische appelen naar India. Met deze campagne willen we werken aan een betere marktpositie voor onze appel in India. De brand-ambassador Sonu Sood - een gekende Bollywood ster - fungeert opnieuw als gezicht voor de campagne. Hij spreekt alle Indiƫrs aan, zowel jong als oud."



Ambitieus
"De export stijgt en we zijn heel ambitieus voor wat 2017 betreft. Wat de effecten van de campagne zijn, is nog even afwachten tot het einde van dit seizoen", besluit Jo.



Voor meer informatie:
Jo Lambrecht
BelOrta
Mechelsesteenweg 120
2860 St-Katelijne-Waver, Belgiƫ
+32 (0)15 565 319
jo.lambrecht@belorta.be
www.belorta.be