Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
"Ultiem podium voor gerechten creëren"

Nieuwe lijn hersluitbare en stapelbare take-away boxen

De nieuwe Octaview boxen kennen een aantal subtiele verbeteringen. Ze zijn bedoeld voor delicatessenzaken en food retailers en bieden 'het ultieme podium voor hun gerechten'.

Een opvallend ontwerp – zichtbare krachtige lijnen en achthoekige vormen – is altijd een belangrijk kenmerk geweest van de Octaview reeks. De nieuwe boxen zijn hierop gebaseerd maar hebben vloeiende lijnen, die met het APET-materiaal de stevigheid en sterkte verbetert.

Deze moderne, nieuwe stijl past ook uitstekend bij het transparante, aaneengesloten anti-condensdeksel en diepzwarte bodem die de gerechten extra uitlicht. Zo kunnen managers de nieuwe boxen gebruiken om impulsaankopen vanuit de vitrine of toonbank te stimuleren.

Nieuwe tabs en stevige sluiting
Daarnaast beschikken de boxen over een aantal ergonomische verbeteringen. In het bijzonder de nieuwe stevige sluiting die makkelijk te hersluiten is. In de praktijk sluiten de boxen met een klik, zodat de gebruiker weet dat hij goed gesloten is. Ze beschikken ook over vernieuwde tabs, voor eenvoudiger dragen. De bodem en deksels zijn eenvoudig stapelbaar.

Nieuwe standaard
Melanie Jäger, Senior Trade Marketing Manager, Duni: "Het was ons doel het ultieme podium te creëren voor gerechten - en de standaard stellen wat betreft kwaliteit, stijl en praktisch gemak."

Voor meer informatie:
Duni Benelux BV
T: +31 76 54 32 300
info@duni.nl
www.duni.nl

Publicatiedatum: 16-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*