Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuwe verpakkingsmachines voor bladgroenten

GNA Srl is sinds 1987 vanuit Bologna actief in de sector verpakkingsmachines voor verse en vers gesneden producten. Het bedrijf is sterk aanwezig op zowel binnenlandse als internationale markten en heeft een groot assortiment horizontale flowpackverpakkers, verticale VFFS-verpakkers, vulsystemen, 'stretch'-folieverpakkers, weegsystemen en complete productielijnen, 'pick&place'-oplossingen en clamshell sealers.Om hun 30e verjaardag te vieren, presenteerde GNA tijdens de 25e editie van de Fruit Logistica de achthoekige trayvuller V 80 S die samen met de flowpack trayvuller RVA-100 een nieuwe lijn vulmachines vormt.


Achthoekige trayvuller V 80 S.

De V 80 S trayvuller biedt een zeer flexibele methode om trays met alle soorten producten te vullen. Het is ontwikkeld voor het vers gesneden segment maar kan door zijn veelzijdigheid ook voor andere producten worden gebruikt. Compatibel met trays en bakken van verschillende vormen en maten en ook met flowpackverpakkers en sealmachines. Klik hier voor de brochure.

Naast het ontwerpen en fabriceren van machines produceert GNA ook complete assemblagelijnen op maat, waarbij GNA steeds innovatievere systemen en machines ontwikkelt.


Nieuwe vulproductielijn met clamshell sealer.  

GNA richt zich niet alleen op verpakkingen, ze ontwikkelen ook beheeroplossingen om hoge productienormen te halen vanaf de invoer van producten aan het begin van de productielijn tot plaatsing in kartonnen of plastic kratten om op pallets te worden geladen en afgeleverd.De vulmachine RVA-100 werd in 2014 geïntroduceerd. Het is compatibel met alle flowpackverpakkingssystemen en kan worden gebruikt om alle soorten plastic en kartonnen kratten te vullen.


Krat met flowpack verpakte bakken.

De RVA-100 plaatst automatisch bakken in kratten door ze op een loopband tot een volledige laag te verzamelen die dan in een keer in een krat wordt geplaatst. De machine is gemaakt van roestvrij staal en heeft een computersysteem (PLC) met een eenvoudig touchscreen bedieningspaneel. Door de drie borstelloze servomotoren zijn hoge prestaties en een nauwkeurige kratvulling mogelijk. De schakelkast zit in de machine, waardoor de RVA-100 kleiner en gemakkelijker te reinigen is. 

RVA100 krattenvuller met robot.

GNA lanceerde in Berlijn ook hun nieuwe Beluga flowpackverpakker, die betrouwbaar en snel is en een goed sealsysteem heeft. Klik hier voor de brochure.


Nieuwe Beluga horizontale flowpackverpakker

Voor meer informatie:
GNA Srl

Via Progresso 15
40064 Ozzano Emilia (BO)
Tel.: +39 (0)51 799226
Fax: +39 (0)51 796962
Email: info@gnasrl.com
Website: www.gnasrl.com
Youtube: www.youtube.com/user/gnachannel

Publicatiedatum: 14-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: